Voor particulieren

Wij helpen u verder

Versluis & Willeboer is al 40 jaar actief in Zeeland en levert maatwerk. Met persoonlijke aandacht leveren wij onze producten aan de klant. We denken met ze mee en in onze showroom in Serooskerke kunnen de klanten inspiratie opdoen en geadviseerd worden. Naast dat we zorgen voor het raamwerk kun je bij ons ook terecht voor isolatie aan zowel je dak als je vloer. We zorgen ook voor de dubbele beglazing bij oude en nieuwe woningen en we plaatsen schuifpuien zodat buiten en binnen gecombineerd worden. Willeboer & Versluis in Zeeland werkt voor particulieren en voor aannemers 

 

Versluis-&-Willeboer-kozijnen-aan-het-werk-welkom

Versluis & Willeboer voor uw woning

Ervaring

We hebben jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van verschillende soorten en maten kozijnen in Zeeland. Of het nu kunststof of aluminium kozijnen zijn, wij zorgen ervoor. We hebben een grote en uitgebreide showroom in Serooskerke. Hier kunt u verschillende producten van ons bekijken. Wij kunnen u hier ook bij adviseren en op deze manier verder helpen. Door deskundig advies kiest u het juiste product dat bij uw woning past. 

kunststof-kozijnen-nodig-versluis-&-Willeboer-Zeelandvoor-particuliern-Kozijnen-Versluis-&-Willeboer
nieuwe-kozijnen-in-goes-voor-particulieren-Projecten-ons-werk-Versluis-&-Willeboer

Stabiele prijs

Versluis & Willeboer is al meer dan 40 jaar actief in Zeeland. We hebben heel wat kozijnen, schuifpuien en beglazing gezet in verschillende soorten huizen. Van nieuwbouwhuizen tot renovatieprojecten, wij kunnen u helpen. We leveren maatwerk en denken met u mee. Van begin tot eind helpen wij u, zoals wij zelf ook geholpen willen worden. Voor particulieren denken wij mee van a tot z. We leveren voor een stabiele prijs en worden door onze klanten als betrouwbaar gezien.  

Onderhoud

We leveren ook onderhoudsbeurten en bieden service op al onze producten. Dit kan soms na een aantal jaar pas zijn, maar door onderhoudswerkzaamheden uit te voeren gaat uw product langer mee. Bent u toe aan nieuwe kozijnen? Wilt u dubbel glas of een extra isolatielaag in uw woning aanbrengen? Bent u benieuwd? Vraag dan een offerte aan of kom snel langs in onze showroom in Serooskerke.  

voor-particulieren-Schuifpuien-Versluis-&-Willeboer-Kozijnen-Beglazing