Onze producten

Kozijnen

Versluis & Willeboer levert verschillende producten voor uw woning in Zeeland. Door gebruikt te maken van deze producten kunt u uw huis duurzamer maken en het beter isoleren. We plaatsen o.a. kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, schuifpuien in kunststof en aluminium. Door al deze producten te gebruiken kunt u wel tot dertig procent besparen op de energierekening. Dat wil toch iedereen? Met deze producten zorgt u voor meer wooncomfort en voor een toekomstbestendigere woning. U zorgt ervoor dat de warmte in de winter in uw huis blijft en in de zomermaanden blijft de warmte buiten. Dat wilt u toch ook? Al onze kozijnen kunt u bekijken in onze showroom. Hierbij geven wij u deskundig advies en helpen wij u verder met uw keuze.

 

Uitstraling

Afhankelijk van de stijl van de woning, plaatsen we het product wat het beste bij uw woning past. In bijvoorbeeld een oude woning plaatsen we aluminium kozijnen. Dit komt omdat de profilering dan wat grover is. En in een nieuwbouwhuis plaatsen we eerder kunststof kozijnen en schuifpuien. We bekijken dus per locatie wat het beste bij uw locatie past qua formaat en uitstraling. We denken met u mee en leveren het werk voor u op maat.

 

Onze producten gaan met normaal gebruik wel 20 tot 25 jaar mee. De producten hebben dan wel onderhoud nodig. Wij geven deze extra aandacht en service. Deze onderhoudsbeurten dienen om de paar jaar te gebeuren. We gaan voor kwaliteit en zijn betrouwbaar. Dit ziet u terug in onze betrokken nazorg. Wij leveren niet alleen maatwerk, maar gaan ook voor de service en de betrokkenheid. We helpen u verder vanaf het begin van het traject tot aan de na service na een aantal jaren.

 

Bekijk hier de informatie over kunststof kozijnen en hier alles over aluminium kozijnen.

dakisoaltie-in-Zeeland-Kozijnen-onze-producten-alumium-kunststof-kozijnen-zetten-Zeeland-Walcheren-Serooskerke
Aluminium-nieuwe-kozijnen-in-veere-vloerisolatie-in-zeeland-Kozijnen-Schuifpuien-Onze-Producten-werk-Versluis-&-Willeboer-Zeeland-Serooskerke
advies-isoleren-van-uw-huis-op-walcheren-Onze-producten-kozijnen-kunststof-alumium-schuifpuien-isolatie-beglazing-versluis-&-Willeboer-Zeeland-Walcheren-Serooskerke

Kunststof of alumunium kozijnen voor uw huis