Aluminium kozijnen

Het beste kozijn voor uw woning

Naast de kunststof kozijnen leveren wij ook aluminium kozijnen. Deze kozijnen plaatsen we voornamelijk in oudere woningen (met name het staalrenovatieprofiel). Deze kozijnen passen beter bij de uitstraling van de oudere woningen in Zeeland. Bij nieuwbouwprojecten wordt het ook regelmatig toegepast, afhankelijk van de stijl van de woning en de beglazing die gebruikt wordt. De aluminium kozijnen zijn mogelijk in verschillende soorten ramen en deuren. Deze toepassing is natuurlijk afhankelijk van de maat en de functionaliteit van het kozijn. Deze kozijnen die we in Zeeland plaatsen zijn meestal een Nederlands product. Wij werken het liefst samen met Nederlandse leveranciers en bedrijven om het beste product te kunnen leveren. 

Aluminium-kozijnen-aluminium-plaatsen-Verlsuis-&-Willeboer-Zeeland

Het kozijn wat bij uw woning past

Geluidswerend

Onze aluminium kozijnen zijn ook veilig voor in uw huis. Deze kozijnen zijn inbraakwerend en zijn geschikt voor het nieuwe isolatieglas. Daarnaast zorgen de aluminium kozijnen voor geluidsdempende ramen en deuren. Dit zorgt weer voor comfort en door deze kozijnen is uw huis beter geïsoleerd. U zult dit direct merken aan het feit dat de warmte beter in huis blijft hangen, maar ook dat de warmte van buiten minder makkelijk naar binnen kan. Dit merkt u dan ook weer in de portemonnee als u uw energierekening moet betalen. 

Aluminium-contact-Versluis-&-Willeboer-pagina-kozijnen-in-Zeeland
offerte-aanvragen-Aluminium-kozijnen-onderhoud-plaatsen-Versluis-&-Willeboer-Zeeland

Onderhoud

De aluminium kozijnen van Versluis & Willeboer hebben ook onderhoud nodig. Bij normaal gebruik gaan deze kozijnen wel 20 tot 25 jaar mee. Maar dan moet er wel onderhoud plaatsvinden. Wij verzorgen ook deze onderhoudsbeurten en de service. Op afspraak komen wij langs bij de woningen om service te verlenen aan de aluminium kozijnen in Zeeland. Want door deze onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, blijft het kozijn langer mooi en gaat het langer mee. Dat wilt u toch ook? We leveren goede nazorg en houden contact met u. Heeft u interesse? Kom dan langs in onze showroom in Serooskerke en bekijk alle opties.