Kunststof kozijnen

De kozijnen voor uw huis in Zeeland

Versluis & Willeboer levert en plaatst kunststof kozijnen in nieuwbouw- en bestaande huizen en bedrijfspanden door heel Zeeland. Onze kunststof kozijnen zijn speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. De flexibiliteit, de kleur en de vorm van de kozijnen staan centraal. Voor diverse deuren en ramen leveren en plaatsen wij verschillende kozijnen in Zeeland. We kijken naar de mogelijkheden en opties per locatie.

houten-kozijnen-vervangen-door-kunststof-kozijnen-offerte-aanvragen-Kunststof-kozijnen-versluis-&-Willeboer-producten-kozijnen-zetten-Zeeland

De kozijnen voor uw huis

Toekomstige kozijnen

Onze kunststof kozijnen bieden alle voordelen van de moderne kozijnen. Zo zijn ze geluidsreducerend en zijn de kozijnen voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk. Kunststof kozijnen zijn de kozijnen die je in de toekomst bij vele woningen zult zien. De kozijnen zijn duurzaam en dit past bij de vorm en uitstraling van de nieuwe woningen. De kozijnen van Versluis & Willeboer uit Serooskerke zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. We zullen samen afstemmen welke kleur het beste past bij de uitstraling van uw woning. Deze kozijnen zijn ook geschikt voor de nieuwe isolerende triple beglazing. Op deze manier is het duurzaam maken van uw woning geen enkel probleem. De profielen van de kozijnen zorgen voor een optimale lichtinval.

Kunststof-kozijnen-Versluis-&-Willeboer-kozijnen-paatsen-Serooskerke
kunststof-kozijnen-nodig-versluis-&-Willeboer-Zeelandvloerisoaltie-op-walcheren-Kunststof-kozijnen-zeeland-versluis-&-Willeboer-schuifpuien-ramen-raamwerk

Onderhoud

Veel mensen weten niet dat onderhoud ook nodig is bij kunststof kozijnen, maar dit zorgt wel voor een langere levensduur van de kozijnen. Onze kozijnen gaan met normaal gebruik en onderhoud en service wel 20 tot 25 jaar mee. Wij regelen de service en het onderhoud. Voor ons is de nazorg net zo belangrijk als de plaatsing van het product. Na enige jaren is het nodig dat er een onderhoudsbeurt plaatsvindt.  Als u voor deze kozijnen kiest, is het een aanwinst voor uw huis. De kunststof kozijnen van Versluis & Willeboer zijn duurzaam en toekomstbesteding. Ze verhogen de waarde van uw woning en zorgen voor comfort in warmte en inbraakgevoeligheid. Daarnaast is het een duurzame manier van investeren in uw huis en dit merkt u ook aan de energierekening.