Beglazing

Van enkel naar dubbel glas

Versluis & Willeboer zorgt ook voor nieuwe beglazing bij woningen en bedrijfspanden in Zeeland. Wij doen dit in nieuwbouwwoningen, maar ook in de oude panden voor renovatie of voor isolatie. Bij oude woningen of panden wordt vaak enkelglas vervangen door dubbelglas. Dit wordt gedaan voor de isolatie van de woning. De warmte blijft beter binnen, daarnaast is het geluidsbestendig en scheelt deze vorm van isolatie op de energierekening. Dubbelglas laten zetten in Zeeland? Dat kan bij Versluis & Willeboer uit Serooskerke.

Glas-isolatie-dubbel-gals-kozijnen-versluis-en-willeboer-walcheren-zeeland

Dubbelglas voor uw woning

Isolerend glas

Het glas dat wij gebruiken is hoogwaardig thermisch isolerend glas. Het isolatieglas wordt geproduceerd onder de licentie van SANCO. Dit glas kan ook in geluidswerende en zonwerende uitvoeringen geleverd worden. Dit betekent dat het geluid in de woning blijft en de warmte van de zon buiten de woning blijft. Daarnaast is dit heel veilig glas. Dat houdt in dat het gecertificeerd en veiliggesteld is door verschillende instanties. Het glas is stevig en gaat niet zomaar kapot. Door dit veilige glas bieden wij u meer comfort.

Beglazing-serooskerke-Versluis-en-Willeboer-Glas-Zeeland
Versluis-en-Willeboer-Glas-Zetten-Houten-kozijnen-isolatie-dubbel-glas-beglazing-Zeeland-Walcheren-Serooskerke

Samenwerking

Het isolatieglas dat wij gebruiken is een Nederlands product. Wij werken dan ook graag samen met andere Nederlandse leveranciers. Door middel van deze samenwerkingen kunnen wij ervoor zorgen dat dit mooie veilige isolerende glas bij uw woning in Zeeland wordt geplaatst. Met vakmanschap en met alle nieuwste kennis plaatsen wij dit glas. We werken professioneel en met persoonlijke aandacht, zodat u een mooi eindresultaat kunt verwachten. Wilt u alle mogelijke opties bekijken? Dat kan bij ons in de showroom in Serooskerke op Walcheren. Kom het nieuwe isolatieglas bij ons bekijken en dan adviseren wij u verder.