Over ons

Al 40 jaar een begrip in Zeeland

Versluis & Willeboer is al 40 jaar actief in Zeeland. Er zijn al heel wat ramen en deuren geplaatst in woningen en bedrijfsgebouwen door Versluis & Willeboer. Wij zijn een klein bedrijf met een team met vaste medewerkers. Doordat we een kleine organisatie zijn hebben we ook korte lijntjes in ons bedrijf. U heeft snel de juiste persoon te pakken in dit kleine, persoonlijke bedrijf. We zijn er voor aannemers, maar ook voor de particuliere markt. We blijven ons focussen op het zetten van deuren, ramen, glas en isolatie. Op een duurzame manier zetten wij ons in voor u en uw huis. We hebben eigen transport- en hijsmogelijkheden.

Nieuwe-kozijnen-in-veere-Verluis-&-Willeboer-Zeeland-Raamwerk

Wij leveren kwaliteit voor uw huis

Showroom

In onze showroom in Serooskerke op Walcheren kunt u alle producten van Versluis & Willeboer bekijken. Van aluminium kozijnen tot schuifpuien en van beglazing tot kunststof kozijnen. We geven u uitleg en helpen u verder. Wij adviseren u persoonlijk en gaan in gesprek over uw wensen. Daarnaast leveren we een stabiele prijs en zijn daardoor ook een betrouwbare partij waarmee u kunt samenwerken.

We houden van een persoonlijke benadering en zo komen we samen verder. Met aandacht kijken we wat voor product bij uw project van toepassing is. We denken met u mee en komen onze afspraken na van begin tot eind van het proces. Dus voor een nieuw kunststof kozijn in Zeeland bezoekt u onze showroom in Serooskerke.

advies-Showroom-over-ons-Versluis-&-Willeboer
Willeboer-&-Versluis-Glas-Kozijnen-hijsmogelijkheden-maatwerk-zeeland-Walcheren

Maatwerk

We zijn professioneel en vakkundig en leveren werk op maat. Binnen no time een nieuw kozijn of een schuifpui in Zeeland? Dan bent u bij Versluis & Willeboer aan het juiste adres. Door vakkundig en persoonlijk advies en vakmanschap plaatsen wij wat u nodig heeft in uw huis. We zijn betrouwbaar en houden ons aan de afspraken. We beschikken over eigen transport- en hijsmogelijkheden. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.