Voor aannemers

Samen werken aan één project

Versluis & Willeboer is al 40 jaar actief in Zeeland en levert maatwerk. We zorgen voor kozijnen, schuifpuien, isolatie en beglazing. We leveren in heel Zeeland voor aannemers en voor particulieren. We leveren materiaal en producten aan. Zo kunnen we veel producten leveren voor bijvoorbeeld nieuwbouwhuizen en voor renovatieprojecten.  

 

We hebben jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van verschillende soorten maten kozijnen in Zeeland. Of het nu kunststof of aluminium kozijnen zijn, wij maken al onze producten in Nederland en door samen te werken maken we vele klanten blij. We werken voor aannemers door heel Zeeland. We leveren hiervoor materialen of producten aan. Daarnaast kunnen wij ook de plaatsing doen, waarbij ervaren vakmensen het kozijn of de schuifpui plaatsen.  

Nieuwe-kozijnen-in-Goes-houten-kozijnen-vervangen-door-kunststof-kozijnen-voor-aannemers-versluis-&-Willeboer-Samenwerking-Samenwerken-Zeeland-Walcheren

Samen komen we verder

Samenwerking

We hebben heel wat kozijnen, schuifpuien en beglazing gezet in verschillende soorten huizen. Van nieuwbouwhuizen tot renovatieprojecten kunnen wij u helpen. We leveren maatwerk en denken met u mee. Van het begin tot eind helpen wij u, zoals wij zelf ook geholpen willen worden. We leveren voor een stabiele prijs en worden door onze klanten als betrouwbaar gezien. Dit is voor de aannemers heel interessant. We houden ons aan de afspraken en denken ook met u mee. Samen komen we verder en maken wij meer woningen duurzamer in Zeeland. 

nieuwe-kozijnen-in-middelburg-Besparing-van-energie-woning-Versluis-&-Willeboer-kozijnen-raamwerk-zeeland-walcheren
nieuwe-kozijnen-in-arenmuiden-spouwmuurisolatie-op-walcheren-isoleren-van-uw-huis-in-zeeland-voor-aannemers-Isolatie-spouwmuur-versluis-&-Willeboer

Klein team

Wij zijn een klein bedrijf en werken met een klein team samen. Dit zorgt ervoor dat je snel de juiste persoon in ons bedrijf te pakken hebt. We werken graag samen met aannemers en verschillende aannemers gaan ook meerdere projecten met ons aan. Dit is voor ons een teken dat we goed maatwerk afleveren voor u en voor de klant.  

 

Bent u benieuwd wat wij met u samen kunnen doen? Neem dan contact met ons op of kom snel langs in ons showroom in Serooskerke. Want samen zorgen wij voor betere isolatie en voor meer toekomstigbestendige woningen en bedrijfspanden in heel Zeeland.