Nieuwe kozijnen in Goes

Maatwerk in raamwerk

Versluis & Willeboer is al 40 jaar actief in Zeeland en levert maatwerk. Met persoonlijke aandacht leveren wij onze producten aan de klant. We denken met ze mee en in onze showroom in Serooskerke kunnen de klanten inspiratie opdoen en geadviseerd worden. Naast dat we zorgen voor het raamwerk kunt u bij ons ook terecht voor isolatie aan zowel uw dak als aan uw vloer. We zorgen ook voor de dubbele beglazing bij oude en nieuwe woningen en we plaatsen schuifpuien zodat buiten en binnen gecombineerd wordt. Willeboer & Versluis werkt voor particulieren en voor aannemers. Maatwerk voor raamwerk. Wilt u ook nieuwe kozijnen in Goes?  

nieuwe-kozijnen-in-goes-voor-particulieren-Projecten-ons-werk-Versluis-&-Willeboer

Nieuwe uitstraling van uw woning

Jarenlange ervaring

Versluis & Willeboer zijn al meer dan 40 jaar actief in Zeeland. We hebben heel wat kozijnen, schuifpuien en beglazing gezet in verschillende soorten huizen. Van nieuwbouwhuizen tot renovatieprojecten kunnen wij u helpen. We leveren maatwerk en denken met u mee. Van begin tot eind helpen wij u, zoals wij zelf ook geholpen willen worden. Voor particulieren denken wij mee van a tot z. We leveren voor een stabiele prijs en worden door onze klanten als betrouwbaar gezien. 

Nieuwe-kozijnen-in-Goes-houten-kozijnen-vervangen-door-kunststof-kozijnen-voor-aannemers-versluis-&-Willeboer-Samenwerking-Samenwerken-Zeeland-Walcheren
Boederij-beglazing-kozijnen-aanpassen-Versluis-&-Willeboer

Nieuwe kozijnen in Goes

Afhankelijk van de stijl van de woning, plaatsen we het product wat het beste bij uw woning past. In bijvoorbeeld een oude woning plaatsen we aluminium kozijnen. Dit komt omdat de profilering daarbij wat grover is. En in een nieuwbouwhuis plaatsen we eerder kunststof kozijnen en schuifpuien. We bekijken dus per locatie wat het beste bij uw locatie past qua formaat en uitstraling. We denken met u mee en leveren het werk voor u op maat.

Onze producten gaan met normaal gebruik 20 tot 25 jaar mee. De producten hebben dan wel onderhoud nodig. Wij geven deze extra aandacht en service. Deze onderhoudsbeurten dienen om de paar jaar te gebeuren. We gaan voor kwaliteit en zijn betrouwbaar. Dit ziet u terug in onze service. Wij leveren niet alleen maatwerk, maar gaan ook voor betrokkenheid. We helpen u verder vanaf het begin van het traject tot aan de service na een aantal jaren.