Houten kozijnen vervangen door kunststof

Een nieuwe stap zetten

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen is een voordeel voor u en voor uw huis. In veel oudere woningen zitten houten kozijnen. Deze houten kozijnen kosten veel onderhoud. De kozijnen moeten om de paar jaar geschuurd en geschilderd worden. Dit kost veel geld en onderhoud. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat hier veel minder onderhoud aan te pas komt. Natuurlijk is er ook onderhoud nodig, maar deze service levert Versluis & Willeboer aan uw woning. 

 

isoleren-van-uw-huis-in-Zeeland-Kunststof-kozijnen-schuifpuien-ramen-Versluis-&-Willeboer

Houten kozijnen zijn verleden tijd

Geluidswerend en inbraakproof

Kunststof kozijnen zijn geluidswerend en inbraakproof. Daarnaast zorgen kunststof kozijnen voor isolatie aan de woning. Dit zorgt ervoor dat de warmte in de woning blijft in de winter en in de zomer juist de warmte buiten houdt. Ook geven kunststof kozijnen een hele andere uitstraling aan een woning. Een andere uitstraling kan een woning meer waarde geven. Door kunststof kozijnen wordt de waarde van de woning sowieso verhoogd. Dat wilt u toch ook? Dit geeft meer mogelijkheden wanneer u de woning in de toekomst wil verkopen. Versluis & Willeboer zet al meer dan 40 jaar kozijnen in verschillende woningen in Zeeland. Van oude woningen tot renovatieprojecten en van nieuwe woningen tot bedrijfspanden. Door deze kennis kunnen wij iedere woning een nieuwe uitstraling geven. 

houten-kozijnen-vervangen-door-kunststof-kozijnen-offerte-aanvragen-Kunststof-kozijnen-versluis-&-Willeboer-producten-kozijnen-zetten-Zeeland
Nieuwe-kozijnen-in-Goes-houten-kozijnen-vervangen-door-kunststof-kozijnen-voor-aannemers-versluis-&-Willeboer-Samenwerking-Samenwerken-Zeeland-Walcheren

Kunststof kozijnen

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen is waardevol voor de uitstraling, isolatie en voor uw portemonnee. Wij zien alleen maar voordelen door deze kozijnen te vervangen. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom van Versluis & Willeboer in Serooskerke. Hier geven wij u deskundige advies en u kunt al onze kunststof kozijnen bekijken. Mocht kunststof niet voor uw woning van toepassing zijn dan kunnen we ook kijken naar aluminium kozijnen. Wij vervangen en plaatsen de kozijnen en zorgen voor de nazorg en service. We nemen u mee in het hele proces van a tot z. We helpen u met uw keuze.