Besparing van energie

Duurzaam maken van uw woning

Versluis & Willeboer in Zeeland heeft veel producten in huis waardoor uw woning energiezuiniger wordt. Op deze manier kunt u energie besparen. Door het vervangen van de kozijnen kunt u bijvoorbeeld veel energie besparen. Door besparing van energie bespaart u ook weer geld. 

 

Door de isolatie van bijvoorbeeld het dak of de vloer van uw woning kunt u al veel energie besparen. Door deze te isoleren wordt het in de zomermaanden minder warm in huis. De isolatie houdt dan de warmte buiten. In de winter zorgt dezelfde isolatie er dan weer voor dat de warmte juist in huis blijft. Naast de warmte zorgt isolatie ook voor een meer geluidsdichte woning. 

Besparing-van-energie-showroom-kozijnen-kunststof-aluminium-raamwerk-Versluis-&-Willeboer-Zeeland

Kunststof of aluminium kozijnen?

Besparing van energie

Met behulp van nieuwe kozijnen kunt u ook energie besparen. Nieuwe kozijnen kunnen van kunststof of van aluminium zijn. Wat het beste bij de woning past, dat plaatst Versluis & Willeboer dan. Zo worden er bijvoorbeeld eerder aluminium kozijnen bij oude woningen geplaatst en kunststof kozijnen passen beter bij nieuwe woningen. Kozijnen zorgen ook dat de warmte op een bepaalde plek blijft. Daarnaast is het belangrijk dat kozijnen inbraakproof zijn en u dus beschermen. U merkt het verschil met het plaatsen van nieuwe kozijnen heel snel. U bespaart namelijk veel energie.

Kozijnen-besparen-van-energie-raamwerk-maatwerk-Versluis-&-Willeboer-Zeeland
Isolatie-woning-huis-Zeeland-Walcheren-Milieu-Warmte-Kou-Zeeland-Versluis-&-Willeboer

Uw woning verduurzamen

Bent u benieuwd wat er met uw woning mogelijk is? En hoe u zo energie kunt besparen? Dan kunt u langskomen bij Versluis & Willeboer in Serooskerke in onze showroom. Hier kunnen wij u adviseren over welke mogelijkheden er bij uw woning van toepassing zijn. Iedereen wil toch geld besparen? Dat kan makkelijk door te besparen op uw energierekening. Besparing van energie merkt u in uw portemonnee.  

 

Versluis & Willeboer is al meer dan 40 jaar actief in Zeeland. We werken in oude en in nieuwe woningen. Wij werken met vakkundig personeel en leveren werk op maat voor uw woning.