Isolatie

Isoleren levert meer op dan u denkt!

We zijn het er allemaal over eens dat we zuinig(er) moeten omgaan met energie. Door uw woning goed te isoleren kunt u veel energie en geld besparen. Ook uw woning kan isolatie gebruiken. Een goede combinatie is om naast het plaatsen van hoogwaardig isolerende kunststof of aluminium kozijnen in uw woning ook uw gevels, dak of vloer te isoleren. Wij bieden dit allemaal aan, zodat u als opdrachtgever maar één aanspreekpunt heeft! We zijn een klein team en kunnen veel voor u regelen. Door samen te werken kunnen wij u ontzorgen. 

isoleren-Versluis-&-Willeboer-versluisenwilleboer-isoleren-warmte-zeeland-walcheren

Isoleren kunt u leren

Spouwmuurisolatie

Door spouwmuurisolatie krijgt u een lager energieverbruik, dus een lagere energierekening. Uw wooncomfort wordt verhoogd, omdat het in de zomer langer koel blijft en in de winter behaaglijk warm. Wij kunnen uw spouwmuren isoleren met wol of met PS-parels. Door middel van endoscopisch onderzoek controleren wij uw spouwmuren en adviseren wij u vrijblijvend wat voor uw woning het beste materiaal is om te isoleren.

Isolatie-Isoleren-warmte-kou-behouden-binnen-buiten-muren-Versluis-&-Willeboer-Serooskerek-Walcheren-Zeeland
Isolatie-woning-huis-Zeeland-Walcheren-Milieu-Warmte-Kou-Zeeland-Versluis-&-Willeboer

Vloerisolatie en kruipruimte-isolatie

Wanneer we aan isoleren denken, is vloerisolatie niet het eerste wat bij ons opkomt. Toch is het wel degelijk zinvol om, naast andere delen van de woning, ook de vloer te isoleren. Dit verhoogt het wooncomfort. Wanneer er een kruipruimte onder de vloer aanwezig is, kan de vloer of bodem in veel gevallen goed geïsoleerd worden.

Dakisolatie

Warmte stijgt naar boven. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er bij niet-geïsoleerde daken veel warmte verloren gaat. Met het isoleren van uw dak houdt u de warmte binnen. Versluis en Willeboer isoleert uw dak langs de binnenzijde. Uw dak kan door middel van dakisolatieplaten of wol geïsoleerd worden.

Versluis-&-Willeboer-isoleren-van-de-woning-in-Zeeland-Walcheren
Willeboer-&-Versluis-Vervoer-Hijsmogelijkheden-kozijnen-maatwerk

Garantie

Het isoleren is vakwerk en moet zorgvuldig uitgevoerd worden. Controles hierop worden regelmatig uitgevoerd door het onafhankelijke instituut SKG-IKOB. Zo krijgt u gegarandeerd een goede kwaliteit! We leveren maatwerk en zorgen dat uw huis duurzamer wordt, zodat u langer kunt genieten van uw mooie woning. Wij zorgen voor uw comfort.